IOV Enthousiast over Armaturenregister

Het IOV, Initiatiefgroep Openbare Verlichting, bestaat uit deskundigen vanuit Rijkswaterstaat en provinciaal niveau die zich bezighouden met de openbare verlichting. Armaturenregister is uitgenodigd om een toelichting te geven en het register voor te stellen. Rijkswaterstaat is als sponsor erg betrokken bij het systeem. Wij zijn graag ingegaan op de uitnodiging voor deze bijeenkomst.

De reacties waren zeer enthousiast. Ook kritiek, opbouwende kritiek waar we in het register wat mee kunnen. Men ziet de meerwaarde van het register en veel voordelen bij de selectie van producten. De kritieken waren vooral op specifieke details zoals de menukeuze en weergave van het aantal toegekende sterren. Deze kritiek nemen wij natuurlijk ter harte en aanpassingen op de site zullen dan ook snel volgen.

In de afgelopen weken zijn er ook een aantal voorlichtingssessies voor diverse gemeenten geweest. Ook daar werd het register zeer enthousiast ontvangen. Vooral de opmerking hier zitten we al zolang op te wachten is natuurlijk erg bemoedigend.

In alle gevallen wordt de systematiek die we opgezet hebben zeer goed ervaren. Ook de inhoud van het programma. Uitbreidingen zijn gewenst, diverse specifieke vragen zijn daarvoor gesteld. Het register ziet de meeste uitbreidingen ook als mogelijk in de toekomst.

Jacob Nuesink
2017-06-14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *