A.H. Lighting solutions

Bedrijfspresentatie; A.H. Lighting solutons

A.H. Lighting Solutions B.V. is distributeur van Vestel LED-producten in de BENELUX, waaronder LED-verlichting voor de openbare ruimte. Met de Ephesus en Sardes hebben we 2 types led armaturen waarmee we een totaal bereik hebben met LED voor fietspaden, parkeerterreinen, 30 km wegen tot en met autobaan verlichting.

Vestel is de grootste LED-producent van Turkije met een fabriek van 1 miljoen m2 en een eigen ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium. De Vestel LED-producten voldoen aan alle Europese normen en veiligheidseisen. Wij gaan verder dan alleen een CE markering. Vestel led producten zijn voorzien van CB testrapport afgegeven door DEKRA.

Korte lijnen, korte leverantietermijn en made in EU zijn pluspunten die voor U als grote voordelen in de prijs / kwaliteit verhouding meespelen. Samen met onze onafhankelijke partners kunnen we u adviseren op gebied van Ontwerp, Lichtberekeningen, Armaturenkeuze en Smart lighting.

Naast armaturen voor de straatverlichting leveren wij Vestel LED-sportverlichting voor tennisbanen, voetbal, korfbal en hockey velden. A.H. Lighting Solutions B.V. ontzorgt u vanaf de vrijblijvende aanvraag, inclusief eventuele subsidie mogelijkheden tot en met de oplevering.

A.H. Lighting Solutions B.V.
Ambachtstraat 38
7622 AP Borne
Nederland

E: info@ahlightingsolutions.com
T: +31 (0)748 200244

w: http://www.ahlightingsolutions.com