Fagerhult

Bedrijfspresentatie; Fagerhult

ar_logo_fagerhult-300x300

Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele LED verlichtingssystemen voor openbare ruimtes als woongebieden, parkeerterreinen, (school)pleinen en parken. Wij zijn gevestigd in Houten.

Sinds 1945 hebben wij bij Fagerhult gewerkt aan het ontwikkelen van armaturen die een verschil maken voor mensen. Alle buitenomgevingen worden gepland met een constante focus op de mens; hoe zij reageren en functioneren. Licht gaat veel meer over sfeer en beleving dan over de technologie hiervan. Op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten gebruiken we onze kennis om armaturen te ontwerpen die zijn geoptimaliseerd voor zowel visueel comfort als energieverbruik. Twee eigenschappen die volgens onze filosofie niet los van elkaar kunnen worden gezien. In de openbare verlichting willen we laten zien hoe de juiste sfeer gecreëerd kan worden. Dat helpt bij het verbeteren van het gevoel van veiligheid terwijl ook rekening wordt gehouden met milieu en economie.

Smart Lighting door middel van lichtsturing, speelt daarbij een grote rol. Het zorgt voor het juiste licht op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid. Het nieuwe systeem van Fagerhult, e-Sense Motion, is een draadloos en energie-efficiënt programma dat ervoor zorgt dat de openbare verlichting precies doet wat het moet doen, namelijk licht geven waar en wanneer het nodig is.

Fagerhult
Lichtschip 19
3991 CP Houten
Nederland

E: Marieke van der Helm-Bax
T: +31 (0)30 7521830

w: www.fagerhult.nl

Contact personen:

ar_foto1_fagerhult-250x250

Gerard-Jan van Bruinessen
E: gerard-jan.vanbruinessen@fagerhult.nl
T: 030-686 9029