Lightwell

Bedrijfspresentatie; Lightwell

Lightwell is specialist in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame LED-verlichting. Deze manier van verlichten bewijst telkens weer zijn kwalitatieve en gebruiksvriendelijke meerwaarde. We geven de publieke ruimte wereldwijd vorm met onze Outdoor Verlichting. Onze intelligente straatverlichting kan bovendien functioneren als oplaadpunt voor elektrische auto’s, als WiFi-hotspot, milieusensor en meer. Al onze armaturen zijn flexibel programmeerbaar, dat naast flexibiliteit een sterk kosten reducerend effect geeft. Custom software mogelijkheden zoals OLC-integratie, verschillende coating opties, amber Leds, bewegingssensoren. Daarnaast bieden wij u onze armaturen aan met diverse systemen zoals: LoRa, TviLight, Luminext en Philips CityTouch als extra service.

LED-verlichting vervangt steeds meer de traditionele verlichting in de publieke ruimte. LED is de buitenverlichting van de toekomst door z’n duurzaamheid, verminderde lichtvervuiling en prettige eigenschappen. LED-verlichting is energiebesparend en onderhoudsarm, maar vooral ook door de vele extra custom mogelijkheden dat de openbare verlichting van Lightwell biedt. De lichtarmaturen van Lightwell hebben een functioneel en strak ontwerp, dat in lijn is met de standaard in Dutch Design: Minimalistisch, Experimenteel, Innovatief en Onconventioneel.

Lightwell BV
Joop Geesinkweg 145
1114 AB Amsterdam-Duivendrecht
Nederland

E:sales@lightwell.eu
T: +31 (0)20 2401 020
F: +31 (0)20 2401 022

W: www.lightwell.eu

Contact personen:

Virgil Warnars
E: Virgil.warnars@lightwell.eu
T: +31 (0)64 3123 173

Dirk Goetmakers
E: Dirk.goetmakers@lightwell.eu
T: +31 (0)65 2421 864

Producten gepubliceerd:

9
Yes
None
1
30
Zoeken...
/meedoen/deelnemer-worden/lightwell/

Lightwell

Thumbnail
Clear All
Sorteer op:

Categorie

Bouwvorm:

Veiligheid:

EMC:

Prestaties:

Toepassingsgebied:

Montage:

Masthoogte:

Mastafstand:

Handelsmerk:

Type net (AC of DC of AC/DC):

Nominaal vermogen (W):

-

Isolatie klasse:

Arbeidsfactor:

-

Dimbaar tot:

-

IP (lamp compartiment):

-

IP (Driver compartiment):

-

IK:

-

Kleur temperatuurgroep:

Luxis Small - SRDS Image
Luxis Small - SRDS
Handelsmerk: Luxis Small
Luxis Small - SRDS
Luxis Small - SRDS Image

Het Luxis Small armatuur van Lightwell kan worden geleverd met transparant vlakglas, anti-glare en bol-glas. Per lumenpakket wordt bepaald of de 8-16-24 LED versie geschikt is. Af-fabriek kunnen OLC’s worden ingebouwd. De vele optieken zijn als LDT-files te downloaden op de Lightwell site.

Handelsmerk: Luxis Small
Luxis Small - SRDS Image
Luxis Small - SRDS
Het Luxis Small armatuur van Lightwell kan worden geleverd met transparant vlakglas, anti-glare en bol-glas. Per lumenpakket wordt bepaald of de 8-16-24 LED versie geschikt is. Af-fabriek kunnen OLC’s worden ingebouwd. De vele optieken... Lees meer
Toepassingsgebied: Autosnelweg, Hoofdweg, Secundaire weg, Woonstraten, Centrum, Fiets en wandelpaden, Parken
Handelsmerk: Luxis Small