Lightronics

Bedrijfspresentatie; Lightronics B.V.

Untitled23 2

Lightronics is uw partner voor de juiste verlichtingsoplossing.

Lightronics biedt een groot assortiment armaturen voor de leefomgeving, waaronder openbare verlichting, industriële verlichting en extreem slagvaste verlichting. Met onze armaturen creëert u een prettige en veilige woon- en werkomgeving tegen lagere exploitatiekosten. Lightronics biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Kwaliteit
Met Lightronics LED-armaturen bespaart u niet alleen op energiekosten, maar ook op onderhoud. Lightronics onderscheidt zich met een uitgebreide garantie
op LED-armaturen van vijf jaar. De LED-lichtbronnen hebben een levensduur van 100.000 branduren (L80/F10) bij een omgevingstemperatuur van 25 graden Celsius. Andere zekerheden zijn onder meer het fabrikant-onafhankelijke DEKRA Led Performance Certificaat en het lakcertificaat, getest volgens de Qualicoat-normering en ISO12944. Onze halffabricaten en eindproducten zijn op vele punten gecontroleerd en getest, zowel door onafhankelijke partijen als in ons eigen lichtmeetlaboratorium, en altijd met gekalibreerde meetinstrumenten.

Lagere exploitatiekosten
Energie besparen en een optimale lichtbeleving gaan perfect samen met Remotion Plus, de slimme verlichting van Lightronics. Door onze LED-armaturen te voorzien van sensoren en ze onderling te laten communiceren, is het mogelijk licht te creëren waar en wanneer gewenst. Top Smart Connect maakt het
mogelijk om het lichtniveau realtime en op afstand te beheren, via een 2G/3G/4G of LoRa-netwerk. De daartoe ontwikkelde software biedt bovendien inzicht in de CO2-reductie en exploitatielasten van de armaturen.

Betrouwbaarheid
De verlichtingsoplossingen van Lightronics worden in eigen huis ontwikkeld in Waalwijk. Hier zijn onze Research & Development afdeling, projectbureau en productiefaciliteit gevestigd. Geavanceerde productietechnieken, zeer ervaren medewerkers en een uitgekiende interne logistiek zorgen voor korte lijnen en een efficiënt antwoord op uw verlichtingsvraagstuk.

Duurzaamheid
Lightronics streeft naar inventieve, milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen in de hele keten. Efficiency in productie, opslag en transport vertaalt zich in een duurzaam eindproduct. Ons doel is om tijdens alle fasen van het productieproces een minimale uitstoot van kooldioxide te realiseren. Ter compensatie plant Lightronics ongeveer 1.000 bomen per jaar, die elk circa 1 ton koolstofdioxide kunnen omzetten om in zuurstof. Deze maatregelen hebben vanzelfsprekend ook effect op uw CO₂ footprint.

Wij zijn momenteel MVO en CO2 Prestatieladder niveau 4 gecertificeerd, alsmede PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) trede 3. In alle aspecten van bedrijfsvoering zoeken we de balans tussen de pijlers People, Planet en Profit. Duurzaam is ook onze relatie met deze onze opdrachtgevers. Onze kracht is onze toegevoegde waarde: we zijn betrokken bij uw project en denken voortdurend mee.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van Lightronics en onze verlichtingsoplossingen? Op onze website hebben wij een aantal recente projecten uitgelicht.

Lightronics BV
Spuiweg 19
5145 NE Waalwijk

E: info@lightronics.nl
T: +31 (0)416 56 86 00

w: www.lightronics.nl

Producten gepubliceerd:

Twilight 50-image

Twilight 50

 • Omschrijving
 • Technische specificatie
 • Neem contact op

The Twilight LED port top area light beautifies parking areas, pedestrian walkways, and outdoor hospitality areas witgh low glare light that creates a safe and inviting environment. It is the optimal solution for fluorescent and HID fixture retrofits.

Categorie Wegverlichting
Toepassingsgebied: Woonstraten,Centrum,Voetgangerszone,Fiets en wandelpaden,Parken,Parkeerterreinen
Typenummer: Twilight
Leverancier: SloanLED
Handelsmerk: Litecorr
Bouwvorm: Kegel
Veiligheid: Verklaart
EMC: Verklaart
Prestaties: Verklaart
Connectiviteit: -
Montage: Opzet
Masthoogte: 0 - 3 m,3 - 5 m
Mastafstand: 0 - 15 m,15 - 25 m
Gewicht (kg): 6
Nominale spanning (V) (max): 277
Nominale spanning (V) (min): 100
Type net (AC of DC of AC/DC): AC/DC
Nominaal vermogen (W): 50
Isolatie klasse: I (aarding)
Arbeidsfactor (λ): 0,95
THD (%): 10
Dimbaar: nee
Piekspanningsbeveiliging (V): 4000
Ta (ºC): 40
IP (lamp compartiment): 65
IP (Driver compartiment): 65
IK: 08
Lichtstroom (lm): 4800
Kleurweergave index (Ra): 70
Efficacy (lm/W): 96
Risico groep (fotobiologisch): RG1
Publicatie datum: 2018-12-13
Info mail adres: europe@sloanled.com
Energie label: niet opgegeven

Meer informatie

  Naam (verplicht)

  Email (verpliacht)

  Betreft product

  Uw vragen

  Volgende product
  Vorige product